Lajme

Zvicër: Shkëlqim Hyseni, shefi i 900 punonjësve

Nga Kosova e trazuar, për t‘u bërë një emër suksesi në Zvicër

Rastave të suksesshme të shqiptarve në Zvicër, padyshim i shtohet edhe Shkelqim Hyseni, një shef i suksesshëm në kompaninë “Coop”, transmeton albinfo.ch.

Një numër i konsiderueshëm i mërgimtarëve në botë kanë depërtuar në shumë fusha të ndryshme, duke treguar suksese të mëdha. Mirëpo rasti i Shkelqim Hyseni, 35 vjeçar ishte më ndryshe.

Prindërit e tij u larguan nga Kosova për në Zvicër, ndërkohë që në kohën sa ishte në parashkollor. Hyseni nuk e fliste gjermanisht.

Ai erdhi nga Kosova e trazuar si fëmijë, pavarësisht ambientimit jo të lehtë në kulturën dhe gjuhen gjermane, ai me kalimin e viteve u bë një emër suksesi në Zvicër.

Mediumi zviceran “Blick“ ka shkruar një artikull për Shkëlqim Hysenin dhe të arriturat e tij në kompaninë “Coop”.

Në fakt theksi i tërë artikullit është se ai tashmë është shef i 900 punonjësve dhe se praktika e provimit në “Coop” ndryshoi gjithçka. /Albinfo.ch

Për më shumë – blick.ch

Shkëlqim Hyseni auf LinkedIn: Managementtagung Coop 2022 Danke für den tollen Anlass und die spürbare…