Shqipëri: Dyfishohen të ardhurat dhe rritet numri i turistëve të huaj

Shqipëria ka pasur një sezon veror suprizues. Kështu vlerësoi kryeministri Edi...
Reklamë

  Zvicër

  Kosovë

  Maqedoni

  Shqipëri

  Botë