Ambasadori i Kosovës dhe kryebashkiaku i Vjenës diskutojnë bashkëpunimin e mëtutjeshëm

Ambasadori i Kosovës në Austri, Lulzim Pllana është takuar sot me...
Reklamë

  Lajme

  Shkurt.at

  Tematike

  Manifestime