Kosova

Produktet shqiptare në festivalin Alba Festival

Bëhet e ditur se produktet shqiptare feskuese do të jenë të pranishme për publikun që do të argëtohen në festivalin “Alba Festival”, transmeton albinfo.ch.

Birra Peja dhe Go+, janë të angazhuar për të mbështetur komunitetin shqiptar kudo që ndodhet. Qoftë përmes sponsorizimeve të eventeve kulturore, festivaleve muzikore apo iniciativave të ndryshme sociale, ato tregojnë se janë gjithmonë pranë shqiptarëve, pavarësisht se ku ndodhen.

Pas një periudhe pritjeje, Alba Festival rikthehet me madhështinë e tij të zakonshme, dhe këtë herë, Birra Peja dhe Go+ janë sponsorët kryesorë që do të ndezin atmosferën. Ky festival, i cili bashkon shqiptarët nga e gjithë bota, do të jetë edhe më i veçantë falë mbështetjes së këtyre dy kompanive mëdha.

Këto produkte që të freskojnë dhe të mbushin me energji, janë zemra e çdo ndeje shqiptare. Këto produkte ne tregun zviceran importohen nga Kosova nga kompania R.B. Import& Export me pronar afaristin Rexhep Berisha.

Biletat tashmë janë në shitje për të gjithë ata që duan të marrin pjesë në “Alba Festival” këtë vit. Nga 21 deri më 23 qershor, në zemër të Cyrihut, do të performojnë këngëtarët më me emër shqiptarë.