Storje Suksesi

VIDEO: Forumi shqiptarozviceran i financave në Zvicër, një sukses i plotë

Edhe një Forum i suksesshëm i organizuar nga platforma mediale albinfo.ch (Online&print). Bëhet fjalë për forumin e mbajtur të premten, 17.11.2023, në Muzeun e Fiffas në Cyrih, me shqiptarët më të suksesshëm të sektorit të financave, patundshmërive dhe nga kompanitë inovative të krijuara nga shqipataro zviceranët.

Bankierë dhe specialistë të finanncave kanë prezantuar zgjidhjet e tyre inovative dhe kanë ndarë përvojat e tyre para një audience prej mbi 100 personash, nga Zvicra, Kosova dhe Shqipëria… Histori suksesi, të padëgjuara më parë.

Video transmetimi i realizuar nga Frrok Kolaj.

VIDEO LINK

VIDEO LINK PJESA E DYTE!