Lajme

SHBA: 83% e të infektuarve, me variantin Delta

Zyrtarët e Shëndetësisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë njoftuar se varianti Delta i koronavirusit vazhdon të përhapet dhe përbën rreth 83% të rasteve me COVID-19 në vend.

Kjo është një rritje dramatike krahasuar me 3 javë më parë, kur varianti Delta përbënte rreth 50% të rasteve.

Ekspertët amerikanë kanë njoftuar se mjeti më i mirë për ta luftuar këtë variant është vaksinimi.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI