Portrete të firmave

“Nexi’s Appartement”, ambienti ideal për pushimet tuaja

“Nexi’s Appartements” gjendet në Radstadt, Salzburg, ofron apartamente me 1 – 2 dhomë gjumi, dhomë të ndejës, kuzhinë, banje e gjithçka tjetër. Të gjitha me standard evropian. Secili apartament posedon dhoma të klimatizuar, televizor, wifi pa pagesë.

Turizmi dimëror është shndërruar në një nga tendencat më të pëlqyera për të gjithë. Austria njihet për vendet e bukura për turizmin e “bardhë”:  Radstadt është një ndër destiancionet me të frekuentuara së fundmi në Austri. E, për të kaluar disa ditë pushimi dhe shijuar resortet e skijimi, vendi ideal për të pushuar është “Nexi Apartment”, me pronar shqiptar.

 

Nexi’s Appartement”, i cili gjendet në Radstadt, rajoni i Salzburgut, ofron apartamente luksoze dhe moderne. Apartamentet ofrohen për çifte dhe familje shumanëtarëshe. Edhe pushimet me miqtë tuaj nuk janë pengesë. Këtu mund të gjeni më të mirën për pushimet e dimrit dhe familjes. Kushtet e banimit janë shumë cilësore dhe moderne në të gjitha aspektet, duke filluar nga dhomat e banimit, kuzhina e të tjera.

“Nexi’s Appartement” ofron apartamente me 1 – 2 dhomë gjumi, dhomë të ndejës, kuzhinë, banje e gjithçka tjetër. Të gjitha me standard evropian.  Secili apartament posedon dhoma të klimatizuar, televizor, wifi pa pagesë.

Çmimet janë sipas madhësisë së apartamentit. Për çifte, çmimi për një natë kushton 60 euro, ndërsa për apartamente familjare deri në 8 apo 16 persona, çmimet janë deri 130 euro.

Radstadt, vendi ku gjenden edhe apartamentet e “Nexis Appartement”, nuk njihet vetëm për zonat e famshme të skijimit, por edhe për bukuritë përrallore.

“Nexi’s Appartement” gjatë tërë vitit pret mysafirë dhe pushues nga vende të ndryshme të botës.

Për më shumë informata, ju lutem kontaktoni në “Nexi’s Appartement” me pronar shqiptar.

Tel: +43/676 82 54 43 71

Radstadt – Salzburg

Instagram: Nexis Appartment

/Shkrim i sponzorizuar/