AT Balkani

Rama rreth samitit të vendeve të Ballkanit Perëndimor

Shenjë e vullnetit për zbatimin e planit të BE-së

Kryeministri Edi Rama hapi samitin e krerëve të Ballkanit Perendimor, me çka theksoi se pjesëmarrja e gjashtë liderëve në këtë samit është një shenjë e qartë e vullnetit për të marrë autorësi rajonale të zbatimit të panit të BE-së për BP dhe të tregut të përbashkët rajonal, përcjell albinfo.ch.

“Faleminderit që pranuat ftesën dhe i uroj mirëseardhjen secilit prej jush në Tiranë. Pjesëmarrja juaj në këtë samit tregon se është një shenjë e qartë e vullnetit tonë për të marrë autorësi rajonale të zbatimit të panit të BE-së për Ballkanin Perëndimor dhe të tregut të përbashkët rajonal. I jam mirënjohës Komisionerit të BE-së që e nisi dhe e promovoi këtë plan të madh, si një instrument kyç që do ta në ndihmojë të rimëkëmbemi në një epokë postpandemike dhe të punojmë mbi rezistencën sociale ekonomike, të shkojmë drejt rritjes së qëndrueshme dhe të ndërtojmë mbi tranzicionin e gjelbër dhe digjital të ekonomive tona.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI