Kosova

Nga Zvicra në Prishtinë, një tregim fantastik i Krisit dhe kompanisë së tij “Numarics”

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka vizituar kompaninë “Numarics” dhe e ka konsideruar si tregim suksesi, duke thurur lavdata për këtë kompani, shkruan albinfo.ch. 

Vlen të theksohet se kjo kompani ka rreth 3,500 klientë në Zvicër dhe është radhitur në  top 10-shen e kompanive fintech në këtë shtet.

“Numarics është mundësi për kursim buxheti dhe dinamizëm në punë. Kompanitë sikurse kjo janë motivim për rininë tonë dhe inkurajim që Kosovën ta shohin si vend ku mund ta realizojnë potencialin dhe ta shpërfaqin kreativitetin e tyre”, është shprehur Osmani.

albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch