Jeta në Gjermani

Bilanci aktual me Covid në Zvicër, Austri dhe Gjermani

Këto janë të dhënat e përgjithshme

Zvicra dhe Austria kanë numër më të afërt rreth infektimeve me virusin Covid dhe testimeve, ndërkohë që Gjermania ka një tjetër realitet rreth situatës pandemike.

Statistikat e fundit tregojnë se në Zvicër që nga fillimi i pandemisë e deri tani ka gjithsej 808,050 infeksione me koronavirus, Gjermania ka 4,071,607 dhe Austria 708,173 infeksione në total, shkruan albinfo.ch.

Autoritetet shëndetësore të këtyre shteteve kanë bërë të ditur se muajt korrik dhe gusht patën një trend rritjeje infeksionesh.

Zvicra ka 76,888 raste aktive, numër ky ende i lartë, referuar statistikave të fundit, ndërkohë që Gjermania ka 160,612 raste aktive dhe Austria 20,900 raste.

Shifra zyrtare, bazuar në numrin e personave që janë testuar, që në fillim ishin pozitivë në testin e bërë, dhe më pas janë rikuperuar, është ngritur, këtë e tregon edhe “Worldometers”, e cila publikon në kohë reale të dhëna nga koronavirusi, shkruan albinfo.ch.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI