Shqipëria

Mira Murati lanson aplikacionin e ChatGPT-së për përdoruesit iOS në Shqipëri

Shefja shqiptare e Teknologjisë në kompaninë OpenAI, Mira Murati, ka njoftuar përmes një postimi në Twitter se aplikacioni i ChatGPT-s për iOS tani është i disponueshëm në një sërë vendesh të tjera, përfshirë Shqipërinë.

Tani, aplikacioni i këtij chatboti për përdoruesit iOS është lansuar në Shqipëri, Kroaci, Francë, Gjermani, Irlandë, Xhamajkë, Kore të Jugut, Zelandë të Re, Nicaragua, Nigeri dhe në Mbretëri të Bashkuar.

Siç njoftoi Murati ditë më parë, aplikacioni pritet të vijë edhe për përdoruesit android.