Lajme

Inteligjenca Artificiale mund të klonojë zërin për 15 sekonda

Kompania Open AI ndau së fundmi mësime nga një vrojtim i vogël i Voice Engine, një model për krijimin e zërave të personalizuar.

Me një mostër 15 sekondash të një zëri njerëzor, ai mund të futë tekst të thjeshtë dhe të gjenerojë të folur me tingull natyral në lartësinë dhe zërin e audios origjinale.

Megjithëse ka potencial të madh për edukim dhe përkthim, kjo veçori e re e fuqishme ka potencialin të mashtrojë dëgjuesit nëse përdoret në mënyrë të papërshtatshme.