Kosova

1 mijë euro bursë, Kurti i fton të rinjtë ta studiojnë Gjuhën Shqipe

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, para disa ditësh ka njoftuar se do të ndahen 1 mijë euro bursë studentore nga MASHTI për ata që fillojnë studimet në programin Gjuhë shqipe ose në programin Letërsi shqipe të Fakultetit të Filologjisë, përcjell albinfo.ch.

Me këtë rast, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, i ka ftuar të rinjtë që të aplikojnë në këto programe.

Ai e ka shpërndarë edhe vegëzen, ku të interesuarit mund të regjistrohen:

https://www.facebook.com/albini2017/posts/1026937202133340?ref=embed_post