Lajme

Arrestohet 71-vjeçari i dyshuar për plagosjen e kryeministrit sllovak (video)

Autoritetet sllovake kanë arritur të arrestojnë një person nën dyshimet për plagosjen e kryeministrit, Robert Fico.

Sipas TV Joj, një 71-vjeçar nga Levice ka qëlluar në drejtim të Robert Ficos. Marquee raporton për një burrë në moshë të mesme.

Policia e ndaloi pas atentatit. Sipas informacioneve nga Denník N, ai ka lindur në vitin 1953 dhe është qëlluar me një armë të shkurtër me top në pronësi të ligjshme.

 

https://x.com/nexta_tv/status/1790732849139552548