Kosova

Zhegrova me kritika për ata që nuk luajnë për Kosovën

Lojëtari i përfaqësueses së Kosovës Edon Zhegrova përmes një mesazhi ka kritikuar futbollistët që po largohen nga Kosova.

“Vetëm nëse e do dhe e ndjen këtë shtet mund të luani. Unë jam 1000 herë më i mirë, madje nuk mund të krahasohem. Gjithë këta lojtarë nuk e pranojnë Kosovën, mua m’u deshën vetëm 10 sekonda për të pranuar vendin tim, sepse zemra ime rreh këtu, kështu që nëse nuk e doni këtë vend, nuk jeni pjesë e tij. Kjo është për të gjithë ata që mendojnë se janë dikushi”, ka shkruar Zhegrova në Instagram, transmstpn Albinfo.ch.