Autotech

Twitter së shpejti do të duket si Facebook

Fotografitë së shpejti duhet të jenë më të gjera në pajisjet mobile.

Twitter po punon për një plan urbanistik të ri për aplikacionin celular , siç zbuloi kohët e fundit blogerja e teknologjisë dhe studiuesja e aplikacioneve, Jane Manchun Wong.

Ndërsa fotografitë janë akoma të inkuadruara mirë në formatin aktual, në të ardhmen ato duhet të jenë aq të gjera sa të shtrihen deri në skajet e ekranit.

Foto e profilit të përdoruesve gjithashtu duhet të ripozicionohet. Në vend që të qëndrojë direkt pranë një cicërime, ajo në të ardhmen duhet të vendoset mbi tekstin dhe pranë profilit dhe emrit të përdoruesit – siç e dimë tashmë nga Facebook.

Sipas Wong, postimet në Twitter nuk duhet të preken nga paraqitja e re dhe modeli duhet të mbetet i njëjtë. Në çdo rast, CEO i Twitter Jack Dorsey iu përgjigj cicërimës së Wong dhe tha se ndryshimi ishte “shumë më i mirë”.

Sipas Mashable, ridizajnimi i Twitter aktualisht është ende në proces. Do të duhet edhe pak kohë para se ta admironi.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI