Kosova

Merakli t’kerreve: U ndihmojmë mërgimtarëve veçmas në kufij

Marakli t’kerreve vitin e kaluar organizuan “Diaspora Meeting”, duke dhënë spektakël me markat e veturave luksoze nga më të ndryshmet, transmeton albinfo.ch.

Në fakt, ky grup shërben për shumë gjëra dhe është bërë shumë i frekuentuar për marakli të veturave, si për ndonjë prishje, vjedhje, pyetje etj.

Drejtuesit e këtij grupi janë shprehur se përmes grupit të tyre:

“I kemi gjetur 40 vetura të vjedhura. I kemi ndihmu diasporës nëpër kufij”.