Lajme

Dy piktorët shqiptarë, me ekspozitë në Greqi

Me datat 𝟮𝟯, 𝟮𝟰 dhe 𝟮𝟱 𝘀𝗵𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿

Piktorët e njohur shqiptarë, Agron Dingo dhe Agron Bejte, do të paraqesin punimet e tyre në një ekspozitë në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Greqi, përcjell albinfo.ch.

Ekspozita do të hapet më 23 shtator dhe do të zgjasë deri më 25 shtator 2022. Ambasada me këtë ekspozitë hap siparin e aktiviteteve artistike për vitet 2022-2023.

Të shtunën, datë 24, dhe të dielën, datë 25 shtator, ekspozita do të mirëpresë vizitorët dhe dashamirësit e artit nga ora 𝟎𝟗:𝟎𝟎 – 𝟐𝟏:𝟎𝟎.