Futboll

Admir Mehmedi i jep fund angazhimit të tij me FC Schaffhausen

FC Schaffhausen dëshiron të falënderojë Admir Mehmedin për angazhimin dhe profesionalizmin e tij gjatë kohës së tij si drejtor sportiv

FC Schaffhausen dhe Admir Mehmedi kanë ndarë rrugët.

Drejtori sportiv në largim nuk mund të pajtohej me uljen e buxhetit të përcaktuar nga drejtuesit me kërkesat e tij për sezonin e ardhshëm dhe për këtë arsye kërkoi shkëputjen e kontratës me marrëveshje të përbashkët, shkruan albinfo.ch.

Drejtori i Përgjithshëm i FCS, Jimmy Berisha: “Masat e ristrukturimit të nisura kur drejtuesi i ri mori detyrën, dhe ulja e buxhetit për sezonin e ardhshëm, janë thelbësore për shëndetin afatgjatë të FCS. Në të ardhmen, ne do të shpenzojmë vetëm atë që FCS mund të gjenerojë. Nëse situatës i bashkohet një investitor i fortë financiarisht, situata mund të ndryshojë në një njoftim të shkurtër, por ky është një proces i vazhdueshëm dhe menaxhmenti do t’i përmbahet objektivave të buxhetit deri në përfundimin e kontratave. Edhe nëse kjo rezulton me largimin e një punonjësi të rëndësishëm si Admir Mehmedi, gjë për të cilën na vjen shumë keq. Dëshirojmë të falënderojmë Admir Mehmedin për punën që ka bërë dhe për arritjen e hershme në ligë”.

“Dëshiroj të falënderoj lojtarët e mi dhe të gjithë klubin për punën e tyre të palodhur dhe qëndrimin e suksesshëm në kampionat. Do ta kujtoj me dashuri FCS-në dhe do t’i uroj shumë suksese ekipit për sezonin e ri!”, komentoi Admir Mehmedi.

FC Schaffhausen dëshiron të falënderojë Admir Mehmedin për angazhimin dhe profesionalizmin e tij gjatë kohës së tij si drejtor sportiv. Klubi i uron gjithë të mirat për të ardhmen e tij.