Lajme

Studentët shqiptarë në qytetin e Gjermanisë mbjellin fidane ulliri

Aktivitet i studentëve në Essen

Studentët shqiptarë tashmë kanë arritur suksese të shumta në shumë fusha të ndryshme dhe asnjëherë nuk kanë harruar kulturën dhe historinë shqiptare, transmeton albinfo.ch.

Komuniteti i studentëve në Essen organizoi këtë javë një aktivitet të bukur kulturor me emër „Degët e ullirit si ura të ndërlidhjes kulturore midis kombeve“.

Studentët shqiptarë nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara Rhein Waal në Essen mbollën ullinj, duke rikujtuar se „që nga koha e heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeut, në çdo dasmë të shqiptarëve u mbollën dy ullinj që simbolizonin paqen, begatinë dhe jetëgjatësinë për çiftin e ri.

Në këtë kontekst, edhe degët e ullirit në Essen duhet të jenë ura të ndërlidhjes midis kombeve dhe të sjellin paqe, prosperitet ekonomik dhe akademik. /Albinfo.ch

Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI