Kosova

Shqipëri: Miratohet marrëveshja për ndërtimin e urës mbi Bunë

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar marrëveshjen e arritur me Malin e Zi për ndërtimin e urës mbi Bunë. Ky projekt u miratua me 92 vota pro.

Kjo urë pritet të përfundojë për 18 muaj, derisa do të shkurtojë dukshëm rrugën mes Shqipërisë e Malit të Zi.

Kostoja e urës dhe pikës kufitare do të shkojë deri në 20 milionë euro dhe do të ndahet 50% me 50%.