Policia del me raport zyrtar: Shtetasit e Kosovës mblodhën dhe konsumuan kërpurdha

Policia e Shqipërisë sapo ka dalur me njoftim zyrtar rreth vdekjes së dyshimtë të 3 shtetasve të Kosovës në Shqipëri. Në njoftimin zyrtar thuhet se shtetasit e Kosovës gjatë qëndrimit në Shqipëri kanë mbledhur kërpurdha dhe pasi i kanë konsumuar në banesën e tyre në Gjirin e Lalëzit janë helmuar. ...

 Lajme të tjera

Reklamë
Reklamë
Dosje

Shqipëria përtej bregdetit

Albusniess

Reklamë
Reklamë
Reklamë

Receta shqiptare gatimi

 SHOQATAT