Reagon SHBA: Deklarata e “kuvendit gjithëserb”, sulm i rrezikshëm ndaj Dejtonit

Deklarata e përbashkët “gjithëserbe” mes Serbisë dhe entitetit serb të Bosnje...
Reklamë