Të tjera

Federata Evropiane e Xhudos shpërblen Distria Krasniqin dhe Nora Gjakovën

Federata Evropiane e Xhudos ka mbajtur gala mbrëmjen e tyre, aty ku ka dekoruar shumë xhudistë nga e mbarë e Evropa.

E si mund të mungonin kampionet e tona, Distria Krasniqi dhe Nora Gjakova, që kishin një sukses të madh këtë vit.

Dy xhudistet tona morën medalje të arta në Lojërat Olimpike të Tokios, e që tani janë në fazën për të përmbyllur një vit të suksesshëm.

Gala mbrëmja e madhe u mbajt në Turqi, aty ku Krasniqi e Gjakova u dekoruan nga Federata Evropiane e Xhudos.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI