Shqipëri

Veriu i Shqipërisë mahnit çiftin gjerman

Pamja e mrekullueshme e veriut të Shqipërisë ka fascinuar një çift të turistëve gjermanë

Thomas dhe Manuela Wagner kaluan disa ditë pushimi në veri të Shqipërisë, prej nga edhe filmuan udhëtimin e tyre nëpër natyrën e egër e të bukur të Shqipërisë.

Kryeministri Edi Rama, i cili përcjell pamjet e tyre, falënderoi çiftin Thomas dhe Manuela Wagner, të cilët pas pushimeve në jug në vitin 2019, këtë vit iu drejtuan veriut, duke përshkuar liqenin e Komanit.

“Faleminderit..! Çifti gjerman Thomas dhe Manuela Wagner pas vizitës në 2019 në Jug, këtë vit përmes pamjesh rrëfejnë pushimet në Veriun e Shqipërisë me Vlogun e tyre. Ata zgjodhën malin për të kaluar verën. Qëndrojnë të lumtur dhe mirënjohës për të gjitha gjërat e mira që kanë në jetë dhe mbi të gjitha nuk e zbehin buzëqeshjen miqësore. Këtë imazh kemi për Shqipërinë. “Shqipëri, ishte një kënaqësi e madhe që të takuam!”, shkruan Rama.

VIDEO:

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/1512060192462012/


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI