Kosova

Nisin veprimet për lidhjen hekurudhore Durrës-Prishtinë

Në mbledhjen e zhvilluar sot, Qeveria e Kosovës ka miratuar rojektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes së Bashkëfinancimit për Studimin e Fizibilitetit dhe Projekt-Idesë për Lidhjen Hekurudhore Durrës-Prishtinë.

“Qëllimi i kësaj marrëveshje është përcaktimi i procedurave dhe ndarja e kostove ndërmjet palëve për financimin e Studimit të Fizibilitetit të këtij projekti, gjegjësisht për zbatimin e Memorandumit të Mirëkuptimit ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës”, njofton zyra për media e Qeverisë.

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI