Kosova

Mërgim Berisha te Kosova, flet trajneri Giresse

Ne po punojmë vazhdimisht me futbollistët e ri, por jo gjithmonë i kemi dyert e hapura nga ana e tyre, tha ai.

Trajneri i kombëtares së Kosovës, Alain Giresse, tha se janë duke zgjedhur futbollistët që janë në formën më të mirë momentalisht.

“Lojtarët e ri që kemi ftuar nuk janë vetëm sa për numër aty. Natyrisht që janë për të luajtur, por më pas do të shihet në bazë të strategjive të ndeshjeve. Me lojtarët e rinj duhet të jemi shumë të kujdesshëm”, tha ai, transmeton Albinfo.ch.

Teksa foli për Mergim Berishën dhe Elvis Rexhbeçajn, ku tha se janë duke punuar.

“Ne po punojmë vazhdimisht me futbollistët e rinj, por jo gjithmonë i kemi dyert e hapura nga ana e tyre. Thjesht, nuk kemi arritur deri në atë pikë për të pasur një përgjigje po apo jo”, bëri të ditur Griesse.