Storje Suksesi

Kush është kuzhinieri shqiptar që po bën bujë në Zvicër?

Kuzhinieri shqiptar ka vendosur të garojë për një çmim shumë të rëndësishëm

Tetë shefa të rinj të kuzhinës garojnë në gjysmëfinalen e “Golden Chef 2023”. Ata të gjithë duan të kalojnë në finale më 5 qershor në Kursaal Bern.

Ky episod fokusohet tek Ernest Bardhoku dhe krijimi i tij me mish me pulë zvicerane. 26-vjeçari e përshkruan veten si një njohës i madh. Pjata e tij me mish duhet të jetë gjithashtu e këndshme. Motoja e tij simpatike: “Nuk më interesojnë kaloritë!”, shkruan albinfo.ch.

Ai tashmë ka marrë pjesë në tre gara: dy në Itali në fillim të karrierës së tij, të dyja i fitoi, dhe Kupën e Kulinarisë Zvicerane 2018.

Bardhoku ka punuar nw “Hotel La Reserve”, Gjenevw dhe “Hotel Au Sauvage”, Fribourg.

VIDEO:

https://m.youtube.com/watch?v=Gq16i-6HyqQ