Storje Suksesi

Hana nga Zvicra, Perla që u zbukuron gëzimet tuaja

Pak kush e di në Zvicër se prapa shumë eventeve në raste festash dhe ngjarjesh të mëdha qëndron Hana Ramosaj, drejtuese e kompanisë La Perle Events Suisse.

E lindur në Pejë, Kosovë, Hana Ramosaj emigroi për në Zvicër që kur ishte 8 vjeçe. Këtu, ajo përfundoi shkollimin profesional për farmaciste. Megjithatë, krahas dëshirës për të veshur mantelin e bardhë, thellë brenda saj jetonte pasioni i kahershëm për tu marrë me organizime eventesh.

Hana në një video reportazh të realizuar nga platforma albinfo.ch rrëfen për rrugën e suksesit dhe për sekretet e një eventi të paharrueshëm!

Lexoni po ashtu:
https://www.albinfo.ch/hana-ramosaj-sekretet-e-organizimit-te-nje-eventi-te-paharrueshem/