Lajme

Italianët në punë, vetëm me certifikatën e COVID-it

Duke nisur nga kjo e premte, të gjithë punonjësit publikë dhe privatë në Itali duhet të dëshmojnë certifikatën covid në vendin e tyre të punës.

Përmes GreenPass ata vërtetojnë nëse janë vaksinuar, janë shëruar nga virusi apo kanë një test negativ të 48 orëve të fundit.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI