Portrete të firmave

Forumi shqiptarozviceran i financave në Zvicër

Momente nga Forum i organizuar nga platforma mediale albinfo.ch (Online&print). Forumi i mbajtur më 17 nëntor 2023, të premten, në Muzeun e Fiffas në Cyrih, me shqiptarët më të suksesshëm të sektorit të financave, patundshmërive dhe nga kompanitë inovative të krijuara nga shqipataro zviceranët.