Kosova

Vizita e ndërmarrësve prestigjiozë zviceranë në Kosovë (Dita e parë)

Avni Orllati dhe biznesmenët e tjerë zviceranë, të impresionuar me punën e kompanive kosovare.

VIDEO: https://fb.watch/mcH8-upM90/