Kalendari

Promovohet libri “Komiteti i Deçanit LNÇKVSHJ” nga autori Hasan Ukëhaxhaj

Ansambli TROJET, në kuadrin e aktiviteteve të tij kushtuar librit organizon promovimin e radhës. Bëhet fjalë për librin “KOMITETI I DEÇANIT LNÇKVSHJ” nga autori Hasan Ukëhaxhaj.
Për librin do të flasin: DR. SALI SEFA, Z. IBISH NEZIRI, Z. KADRI REXHA DHE AUTORI.
Data: 25 Nëntor 2023
Ora: 18:30
Adresa: Schulhaus Matenbach, Talgutstr.71, 8400 Winterthur
Ju mirëpresim,
Ansambli „TROJET“ Winterthur