Portrete të firmave

Norma të ulëta interesi nga 4.4% me ose pa bankë

Mbikëqyrja e mirë e financave tuaja është Alfa dhe Omega. Na lejoni të konvertojmë huanë tuaj të shtrenjtë në një normë interesi të përballueshme prej 4.4%.

 

Rreth nesh

Handeys GmbH është një kompani e cila për më shumë se 20 vjet ka aplikuar njohuritë e saj me zgjidhjet më të mira të mundshme për të mirën e klientëve të saj. Përvoja jonë shumë vjeçare me ndërmjetës të ndryshëm financiarë na mundëson t’ju ofrojmë produkte të ndryshme për çdo situatë.

 

Kredi, me ose pa bankë

Ne përpiqemi të mbulojmë nevojat tuaja përmes mundësive të ndryshme. Mund të diskutohen dhe t’ju ofrohen pra mundësi të ndryshme për financim, me ose pa banka.

 

Situata aktuale – mundësitë tuaja të kreditit, pavarësisht nga korona!

Kriza aktuale e koronës vazhdon të ndikojë në ekonominë e Zvicrës. Humbjet financiare nuk janë të kufizuara vetëm në kompani, por edhe financat e individëve preken nga kjo situatë.

Shtesat për punë të shkurtër, mungesa e shpenzimeve ose përshtatjet e ngjashme në situatën aktuale të të ardhurave mund të çojnë në ngushtica ose drejt një ambienti shqetësues për të ardhmen e afërt.

Pavarësisht nga kufizimet aktuale, Handeys GmbH përpiqet të bëjë të mundur kërkesën tuaj financiare edhe gjatë kësaj kohe.

Kompensimi i punës për kohë të shkurtër nuk është pengesë për huamarrjen. Ai mund të ndikojë vetëm në shumën e kredisë që mund t’ju jepet. Sidoqoftë, ekipi ynë gjithashtu ka shumë njohuri në këto pika për të treguar pikat e optimizimit të buxhetit në mënyrë që t’ju ofrohet kredia me kushtet më të mira.

 

Planifikoni huatë ekzistuese me kamata më të ulëta

Një hua ekzistuese ose kartat e kreditit nuk janë pengesë për të marrë hua përsëri ose për të shtuar kredinë tuaj. Përkundrazi, ju rekomandojmë që të na kontaktoni, veçanërisht për huatë ekzistuese, në mënyrë që të optimizoni kushtet e huasë tuaj ekzistuese.

 

Shtëpia juaj si kredi hipotekare

Ne gjithashtu kemi mundësinë të ofrojmë kredi të siguruara me hipotekë për klientët tanë nëse ata zotërojnë një ose më shumë prona.

Kredia e siguruar me hipotekë ka avantazhin e mëtejshëm sepse kontrata arrin nivelin më të lartë të optimizimit për sa i përket shumës, afatit dhe normës së interesit.

Ne kemi kënaqësinë të kujdesemi dhe t’ju këshillojmë në çështjet tuaja të ndryshme.

Krahasoni huanë tuaj të dëshiruar tani: https://www.handeys-finanzen.ch/kredite/kreditvergleich.html#/

Nëse keni ndonjë pyetje, mos hezitoni të na kontaktoni përmes kanaleve të ndryshme të komunikimit.

www.handeys-finanzen.ch

[email protected]

056/203 30 50

079/608 94 74

076/323 71 15 (numri i Whatsapp)

https://www.facebook.com/HandeysFinanzen

https://www.instagram.com/handeys_alb/

/Shkrim i sponzorizuar/


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI