Shkurt.ch

Molly Schade akuzon Patrick Nuon

"Ai nuk po dëshiron të derdhë shumën e nevojshme për një përkujdesje të arsyeshme të saj dhe të fëmijëve, ata po jetojnë në minimumin ekzistencial"

Ish bashkëshortja e yllit shqiptaro-zviceran të muzikës, Patrick Nuo, aktorja amerikane Molly Schade është ankuar se Patriku nuk po i kryen detyrimet që i takojnë si baba i fëmijëve të përbashkët. Ai, siç ka thënë Molly për bild.de, nuk po dëshiron të derdhë shumën e nevojshme për një përkujdesje të arsyeshme të saj dhe të fëmijëve, ata po jetojnë në minimumin ekzistencial.

Sipas saj, Nuo po paguan vetëm minimumin ligjor.

Meqë “i akuzuari” nuk mund të përgjigjet, pasi që ndodhet në xhungël, si pjesë e emisionit të RTL, “Ich bin ein Star, holt mich hier raus” (Unë jam yll, më nxirrni prej këtu), në traditën më të mirë shqiptare, Nuos i ka dalë në ndihmë vëllai, Simoni.

Ky i fundit për gazetën zvicerane 20 Minuten ka thënë: “Patriku është duke i mbështetur fëmijët dhe Molly-n në çdo aspekt dhe sipas mundësive. Mirëpo, nuk bën të harrohet se ka qenë ajo që kërkon shkurorëzimin dhe kjo tashmë është punë e kryer. Por, nëse tash dikush e ndez “luftën e trëndafilave” (shprehje për konfliktin pas divorcit) në kohën kur Patriku nuk mund të japë qëndrimin e tij dhe veç kësaj i implikon edhe fëmijët, kjo, mjerisht nuk është bazë e mirë për të zgjidhur problemin si njerëz të rritur”.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI