Kosova

LDK-ja në Austri organizon takim në mbështetje të Lukas Mandl, merr pjesë edhe kryetari Lumir Abdixhiku

Lidhja Demokratike e Kosovës organizon takim informues me Eurodeputetin Lukas Mandi, kandidat në zgjedhjet EU2024 që do të mbahen më 9 qershor.

Të pranishëm do të jenë: Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku dhe anëtarë të Kryesisë Qëndrore të LDK-së.

Me këtë rast, ftohen mërgimtarët  të bashkangjiten në bashkëbisedim që do të mbahet më 21 prill nga ora 16:00.