Kosova

Erdhi nga Zvicra në Kosovë, për të investuar dhe hapur shtallën e deleve

Emrush Januzaj kishte jetuar për disa vjet në shtetin e Zvicrës, transmeton albinfo.ch.

Qëllimi i tij sa qëndronte në Zvicër ishte investimi në Kosovë për të hapur një shtallë me dele.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Në fakt, ai tani ka realizuar ëndrrën e tij, ku edhe ka hapur shtallën dhe ka numër të lartë të deleve, afro 100, që i quan ‘Bardhoke Dukagjini’, racë e veçantë si në pamje, ashtu edhe në produktet e tyre.

Ato ushqhen kryesisht në livadhet e fshatit Lubozhdë të Istogut.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

https://www.facebook.com/watch/?mibextid=WC7FNe&v=1439544406754750&rdid=16StbWtlFUUynEdM