Kosova

Dua Lipa, koncert në Tiranë më 28 nëntor

Ashtu sikurse premtoi, Dua Lipa do të performojë në Tiranë më 28 nëntor. Përmes një videomesazhi anglisht dhe shqip drejtuar fansave të saj të shumtë, Dua shprehet se do të rikthehet në Shqipëri për koncert.

“Mezi pres me ju pa në 28 Nëntor për Ditën e Flamurit dhe për 110-vjetorin e Pavarësisë. Ju dua shumë!”, thekson Dua.
Koncerti i Dua Lipës përkon dhe me Kryeqytetin Europian të Rinisë, ku janë zhvilluar mbi 1 mijë aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore.

“Mezi pres me ju pa në 28 Nëntor për Ditën e Flamurit dhe për 110-vjetorin e Pavarësisë. Ju dua shumë!”, thekson Dua.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI