Lajme

Doktori 25-vjeçar shqiptar, me titull në Universitetin e Rotterdamit

I riu shqiptar diplomon me nota të larta për mjekësi në Universitetin Holandez

Bergin Gjosha tashmë është emër suksesi në fushën e mjekësisë në shtetin holandez dhe në mbarë shqiptarinë. Që në shikim të parë ai përçon pozitivitet me buzëqeshjen e tij, por kjo është më e pakta në raport me të arriturat e tij profesioinale, shkruan albinfo.ch.

I riu shqiptar, Bergin Gjosha, është doktor në shtetin e Holandës. Përfundoi me sukses studimet e larta për mjekësi në Universitetin e Rotterdamit. Tani ushtron profesionin e tij si mjek.

Univeristeti holandez i Rotterdamit është një nga institucionet më kredibilie dhe prestigjioze në botë.

Gjosha tani është një nga kosovarët e parë që diplomojnë për mjekësi në këtë universitet prestigjioz.

Ai ka qenë një ndër studentët më të dalluar, duke u shquar për përkushtim në studime dhe angazhim të lartë për të marrë njohuritë e duhura si një profesionist shëndetësor. /Albinfo.ch

VIDEO


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI