Sporte Luftarake

Boksieri shqiptar Jurgen Uldedaj ngjitet në majën e boksit evropian

Boksieri shqiptar Jurgen Uldedaj është ngjitur në majën e boksit evropian duke arritur fitore të rëndësishme ndaj kundërshtarit boshnjak Damir Beljo në luftën për të marrë brezin e titullit “WBA Continental” në kategorinë Cruser.

Të shumtë ishin tifozët shqiptarë që mbështesnin Uldedajn i cili tashmëka arritur 17 fitore dhe një humbje në karrierën e tij, arriti të mbajë ritmin gjatë 10 raundeve dhe të dominojë kundërshtarin, ndonëse me një eksperiencë më të madhe.