Portrete të firmave

“SV Treuhand”, partner i besueshëm i shërbimeve të kontabilitetit në Bernë

Qëllimi i Sali Vranovcit është krijimi i një emri të besueshëm. Për të, me rëndësi jetësore është ofrimi i shërbimeve me cilësi dhe fitimi i besimit tek çdo ndërmarrje dhe biznes

SV Treuhand Schweiz GmbH”, është kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve financiare, si kontabilitet, regjistrim të bizneseve, shërbim tatimor si dhe këshillim për çështjet financiare për persona privatë dhe juridikë në Zvicër. “SV Treuhand”,  e themeluar në vitin 2019, drejtohet nga Sali Vranovci i cili ka krijuar një emër të respektuar në fushën e ofrimit të shërbimeve të kontabilitetit financiar. Ai sot gëzon një reputacion të lartë në Kantonin e Bernës. Puna dhe shërbimet që ofronSV Treuhand Schweiz GmbH, ka bërë që klientët të jenë tejet të kënaqur.

© 2021 ALBINFO.CH/Armend Berisha

Sali Vranovci, 10 vite më parë kishte ardhur ne Zvicër për t`iu bashkuar bashkëshortes së tij e cila jetonte prej kohësh në Zvicër. Idetë e tij ishin te qarta, ai dëshironte te bëhej kontabilist i suksesshëm. Hapi i madh ishte kur atij iu pranua diploma e Shkollës së mesme Ekonomike, Banka, Financa dhe Kontabilitet. Qëllimi tij ishte që të behej sikur gjyshi i tij, kontabilist. Për të arritur shkallën prej eksperti të firmave, ai mbaroi shkollën si “Sachbearbeiter Rechnungswessen & Treuhand” dhe në mars të vitit 2022 ka provimet për “Fachausweiss”.

Në një intervistë për albinfo.ch Saliu, tregon se fillimi nuk ishte aspak i lehtë. Për t`i financuar shkollimet ai ka punuar punë të ndryshme ku vlen të veçohet se ai për një vit ka qenë përkthyes në Policinë Kantonale të Bernës, dhe ishte po ashtu trajner i futbollit, ku i ishin besuar edhe financat e klubit.

© 2021 ALBINFO.CH/Armend Berisha

Në vitin 2015 Saliu vendosi të merrte hapin e madh në karrierë, të futet në rrugën e biznesit. Në po atë vit ai krijoi firmën e tij personale. Ndërsa më pas, në vitin 2017 me një partner zviceran, me të cilin edhe sot është bashkëpronar, ai vendosi ta zgjeronte aktivitetin e tij. Në vitin 2019 krijoi firmën “SV Treuhand Schweiz GmbH”.

SV Treuhand Schweiz GmbHështë afër bizneseve, duke ju shërbyer në përmbushjen e kërkesave që kanë si biznese. “Pos mbajtjes se librave financiarë, këshillojmë personat juridikë dhe privatë, krijojmë firma të reja si p.sh: Einzelfirma, GmbH, AG si dhe bëjmë mbushjen e tatimeve për personat privatë dhe juridikë.

SV Treuhand Schweiz GmbH”, tash tri vite sa është në tregun zviceran, është një adresë tek e cila bizneset mund të gjejnë përmbushjen e të gjitha kërkesave dhe obligimeve që i duhen një firme për të qenë në rregull në librat e financave. Gjatë këtyre viteve “SV Treuhand” ka arritur të krijojë bashkëpunime me disa partnerë të ndryshëm me ç` rast, me klientëve me përvoja të ndryshme u ofron zgjidhjet më të mira.

“Mbas kërkesave të shtuara kemi vendosur që shumë shpejt të hapin një filial në Cyrih, ku do jemi edhe me afër klientëve tanë atje, e pse jo edhe klientëve të rinj”, shprehet Sali Vranovci.

/Shkrim i sponzorizuar/