Portrete të firmave

Realizo ëndrrën dhe Fillo një biznes të ri në Zvicër SOT

Shumë prej jush që jetoni në Zvicër keni dashur të krijoni një biznes të ri, por për shumë arsye, nuk keni mundur ta bëni një gjë të tillë.

Ndër kryesoret është sepse procedurat shpesh kanë qenë të lodhshme aq shumë, sa që nuk ia ka vlejtur të merreni me to.

Mirëpo, tani me platformën Fillo, ju mund të nisni një biznes të ri, online, duke plotësuar një formular brenda pak minutash.

E gjithë procedura është digjitale dhe ju nuk do të keni punë fare me institucione, gjithçka do të kryhet nëpërmjet platformës.

Platforma Fillo është nisur nga NewCo dhe Numarics, dy kompani me renome në Zvicër që kanë partnerë shqiptarë, me qëllim që t’ia lehtësojë shqiptarëve në Zvicër fillimin e biznesit, por edhe të bërit biznes.

Për më shumë informata, vizitoni https://www.fillo.ch/.