Kosova

Familja njofton për kohën dhe vendin e varrimit të Dr. Shqiponja Isufit

Në Gjilan, më 5 tetor 2022, në teatrin e qytetit mbahet një mbledhje komemorative, me fillim në orën 13:00 ndërsa në orën15:00 bëhet varrimi

Vdekja e Dr. Shqiponja Isufit, pedagoges së ekonomisë në Universitetin e St.Gallenit ka prekur gjithë komunitetin shqiptar në Zvicër e më gjerë dhe sigurisht, në vendlindjen e saj, në Gjilan.

Siç merret vesh nga një njoftim te bërë nga Familja Isufi, e ndjera do të varroset në Gjilan. Familja ka bërë të ditur edhe kohën dhe vendin e ceremonisë së varrimit të trupit pa jetë të Dr. Shqiponja Qamil Isufit.

Në Gjilan, më 5 tetor 2022, në teatrin e qytetit mbahet një mbledhje komemorative, me fillim në orën 13:00. Pastaj po ashtu në teatrin e qytetit bëhen homazhe  ndërsa në orën 15:00 është paraparë varrimi i të ndjerës.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI