Lajme

Bernë: Promovohet libri “Gazmend Zajmi – Një jetë për Kosovën” me autor Nuhi Bytyçi

Është bërë promovimi i librit “Gazmend Zajmi – Një jetë për Kosovën” me autor Nuhi Bytyçi, përcjell albinfo.ch.

Në ambientet e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Bernë u bë promovimi i librit monografik kushtuar akademikut Gazmend Zajmi, me autor gazetarin veteran e dokumentaristin, Nuhi Bytyçi.

Me këtë rast u bë dhe shfaqja e dokumentarit kushtuar veprimtarisë së akademik Zajmit.

Mund të jetë një imazh i 4 persona, persona duke studiuar, redaksi dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 8 persona dhe turmë

Mund të jetë një imazh i 7 persona, turmë dhe teksti që thotë "INTE Eh INTERAKTIVINTERA INTERAKTIV INTERAH IV iku kreativMstudio.ch studio.ch kreativ"