Kosova

Volvo, së shpejti edhe në Kosovë 

Marka e njohur suedeze e veturave ‘Volvo’ së shpejti pritet të hapë përfaqësinë në Kosovë.

Këtë e ka bërë të ditur kryetarja e Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë në Kosovë, Arbëreshë Kryeziu. Këtë konfirmim ajo tha se e ka marrë nga ambasadori suedez në Kosovë, Jonas Westerlund.

“Një gjë e rëndësishme që është thënë nga ambasadori është se do të sillen investitorë të huaj. Na u tha se jo shumë larg, kompania e veturave ‘Volvo do të hapë degë të re në Kosovë”, tha ajo.