Kalendari

Turnir bamirës futbolli: Të gjitha për një kauzë të mirë

Bëhet fjalë për një turnir humanitar në futboll të vogël që do të organizohet në Zvicër nga Fondit Humanitar  për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, më 30 qershor 2024 në Regensdorf.

Kështu yjet e futbollit si Betim Fazliu, Fidan Aliti, Atdhe Nuhiu, Rejan Thaci, Alban Ajdini dhe Lavdrim Hajrullahu do të japin kontributin e tyre për të marrë pjesë në këtë turnir humanitar.

Tanimë sipas organizatorëve janë paraqitur disa nga skuadrat të kompanive të ndryshme shqiptare që janë bërë pjesë e turnirit për të shprehur bujarinë dhe zemërgjerësinë e tyre për të ndihmuar në këtë aksion bamirës.

Adresa: Wiesackerstrasse 30, 8105 Regensdorf nga ora 9.

Këtu mund të regjistrohen skuadrat e futbollit: REGJISTROHU EDHE TI

Për më shumë informata mund t’i kontaktoni organizatorët edhe me telefon ose email: +41 76 228 90 98 / [email protected]