Lajme

Trendi më i fundit në Twitter, mesazh vetëm me një fjalë

Nëse keni kontrolluar Twitter së fundmi, një trend i ri ka zgjuar imagjinatën e të gjithëve në platformën e mediave sociale.

Trendi i “cicërimave me një fjalë” madje ka arritur të bëjë që të bashkohet edhe zyra e presidentit amerikan, Joe Biden.

Trendi besohet të ketë filluar nga ekipi i mediave sociale të ofruesit amerikan të shërbimit të trenave Amtrak.

Administratori në Twitter i Amtrak postoi një postim në Twitter të enjten që thjesht lexonte “trenat”.

Disa orë pasi Amtrak postoi tweet-in me një fjalë, ai kishte më shumë se 20 mijë retweet dhe gati 130 mijë pëlqime.