Lajme

Supermarketet në Vjenë, në hall nga minjtë

Disa supermarketet vjeneze u mbyllën për shkak të minjve

 

Pas mbylljes së fundit të një dege Interspar në Hernals për shkak të kontrollit të dëmtuesve, një tjetër dyqan Interspar, i vendosur në qendrën tregtare në Wien-Mitte, gjithashtu është mbyllur përkohësisht për të trajtuar një infektim të minjve, raportoi KURIER, përcjell albinfo.at.

Sipas një zëdhënësi të kompanisë, infektimi në dyqanin Wien-Mitte është i ngjashëm me atë që detyroi mbylljen e vendndodhjes Hernals. Megjithatë, ata theksuan se situata nuk është “dramatike” dhe se dyqani po i nënshtrohet një pastrimi të plotë.

Kjo është dega e dytë Interspar në Vjenë që preket nga një infektim i minjve në javët e fundit. Dyqani Hernals u mbyll në fund të nëntorit, pasi minjtë u zbuluan se kishin hyrë në qendrën tregtare nga një kantier ndërtimi aty pranë.