Kosova

Reportazh nga Televizioni Zviceran RTS për kulturën shqiptare

Kultura shqiptare në Zvicër

Ekziston një urë kulturore midis Zvicrës dhe Kosovës. Televisioni Zviceran RTS i ka kushtuar një reportazh kultures shqiptare, transmeton albinfo.ch.

Takimi me artistë me origjinë zvicerane por edhe shqiptare të cilët falë artit të tyre krijojnë një lidhje mes dy kombeve, janë vertet për t’u vlerësuar, thuhet në reportazhin RTS.

Po ashtu, reportazh i kushtohet kulturës shqiptare, veprimtarisë së Ansamblit Kulturor, Artistik “ILIRËT” nga Lozana, aktivitetet, artistëve, performancave dhe disa nga të arriturat e shqiptarëve në Zvicër. /Albinfo.ch

 

Për më shumë: