Lajme

Miratohet legjislacioni për më shumë transparencë të fondeve në Zvicër

Parlamenti ka miratuar ndryshimet përfundimtare të një reforme, e cila do të sjellë më shumë transparencë rreth fondeve dhe shpenzimeve të fushatës.

Legjislacioni, miratuar nga Dhoma më e madhe e Parlamentit të martën, do të detyrojë partitë politike të deklarojnë të gjitha donacionet mbi 15,000 CHF.

Donacionet anonime politike dhe donacionet nga jashtë do të ndalohen./Albinfo.ch


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI